Wednesday, March 2, 2011

28.veebruar

Sel hommikul tehti jälle vorste. Mina sellest osa ei tahtnud võtta, kuna jah.. :D Seega sain magada oma une ilusti täis ja siis tuli Sergi ja Karmen ülalkorrusele ja ütlesid, et ma paneks end riide ja me lähme välja. Lõpuks käisime siis ka Andorras ära, mis asub umbes 50 kilomeetri kaugusel meist. Läksime Sergi ja tema vanavanematega ja terve sõidutee möödus naerdes. Teekond oli hästi ilus- kõrged mäed ja puud ning mõnusad looklevad kaljuteed. Andorras hakkas lund sadama ja ilm oli üsna jahe. Kuid ikkagi lahe, et ära käisime seal. 
Iseenesest on Andorra armas pisike linn, mis asuks justkui kahe mäe vahel. Väga palju poode oli seal ning linn oli täis rahvast. Läksime ühte kaubanduskeskusesse, kust Sergi vanavanemad ostsid süüa ja meie saime senikaua poodides ringi kolada. Pärast sõime kõik koos lõunasööki seal samas keskuses ning siis tegime väikse ekskursiooni Andorras.

Külastasime kahte kirikut. Üks oli täiesti renoveeritud ja väga modernne (Nostra Senjora de Merixtell). Teine oli selline vanaaege ja mõnus romaanistiilis pisike kirik (Sant Serni de Canillo). Seejärel sõitsime veel veidi ringi ja pöörasime otsa tagasi Gosóli poole. Tagasi sõites oli kõigil uni peal ja nii me siis tukkusime :)


No comments:

Post a Comment