Wednesday, March 9, 2011

5.ja 6. märts

Lõpuks jõudis kätte ka seepäev, mida kõik niikaua oodanud olid- karnevalipäev. Hommikul võis magada niikaua kui tahad. Peale lõunasööki pakkisime oma asjad kokku, mis selga paneme ja meisterdasime lillekesi. Pidime kolmekesti olema hipid (mina,sergi ja karmen). Riided saime Laia käest :D Umbes poole kuue ajal lahkusime kodust ja Lluisi isa viis meid Bagasse, pidime minema Carme ja Nuria poole ning sinna ööseks ka jääma. Nende pool olid külas ka Nuria klassiõde Carla ning hiljem lisandus seltskonda juurde Maria. Nemad tegid end lammasteks, peale Maria.

Poole üheksast hakkas asi pihta. Kõigepealt oli rongkäik. Oli kohutavalt palju erinevaid tegelasi ning ka enamus olid end ära maskeerunud. Eraldi olid ka suured grupid (tinasõdurid,piraadid,lambad jne) - neil olid oma tantsud välja mõeldud ning pärast nad esitasid seda õhtusöögil, mis toimus spordihoones. Poole kümne ajal jõudsime rongkäiguga linnavalitsuse ette. Seal rahvas oli rõõmsas meeleolus ning ei puudunud ka väike tants. Edasi liikusime ringiga spordihalli, kus toimus ühine õhtusöök. Toidud ei olnud eriti maitsvad (tüüpiline tomatisai, ning palju erinevaid vorste- enamus mulle ei meeldinud :D , magustoiduks tarretise moodi asi ning küpsised). Sööma - ja tantsuaeg kestis kuni 00.00 ni. Sel ajal toimusid nende suurte gruppide etteasted. Mõni oli väga hästi välja mõeldud, mõni oli täitsa mõttetu :D

Peale seda läksime uuesti Carme poole, et riided ära vahetada ning siis tagasi, kuna siis toimus disko. Koju jõudsime veidi peale viite. Kuna meie madratsil oli midagi viga, magasime paljude tekkide peal. Üsna pehme oli, vähemalt uni oli hea.

Ülesse ärkasime 12. ajal. Sergi oli juba koju läinud, kuna töö ootas teda. Tegime kerge hommikusöögi ja jalutuskäigu Bagas Nuria ja Mariaga ning siis tulid Lluis ja tema isa meile järgi ning läksime Lluisi poole. Seal vaatasime üht filmi, ma eriti ei keskendudnud, kuna uni oli :D vahepeal küsisin Karmeni käest, mis nüüd toimub ja siis ta seletas mulle. Kella viiest käis karneval Guardiolla väljakul edasi, seekord väiksemal kujul. Koju jõudsime poole üheksa ajal. Sergi küsis meilt, kas me tahame tema vanemate ja Laiaga välja sööma minna, kuid kõik kolmekesti jäime koju, kuna esiteks järgmine päev oli koolipäev ja teiseks eelmine päev ei olnud piisavalt maganud. 

No comments:

Post a Comment