Wednesday, March 9, 2011

7. ja 8. märts

Vaheaeg sai läbi ja nüüd jälle kool. :) Esmaspäeval oli ilus ilm jälle ning võtsime õues päikest. Hispaania keele tunnid läksid ka hästi, seekord oli teemaks riided, transpondivahendid ning suhtlemine hotellis või kuskil baaris. Kodus oli jälle väga väga külm..

Teisipäev algas hästi. Hea tuju oli. Pealegi oli ju naiste- ja vastlapäev, kuid neid siin ei tähistata. Koolis oli üsna normaalne. Kehalises tegime igasuguseid grupivõistlusi. Me saime endale kõige imelikuma grupi. Nad on naljakad ja lihtsalt imelikud. Üks meenutab vampiiri :D . 
Jõusaalis olin eriti laisk, viitsimist polnud üldse. Aga ujusin siiski 20 pikkust. See oli üsna naljategemine, kuna üks mees tegi minuga ujumisvõistlust :D Igakord kui käime jõusaalis lihtsalt vaatab ja naerab. Kui me saunast ära läksime, siis ta ütles oma sõbraga meile saksakeeles nägemist. Ju ta arvas, et me oleme sakslased. :D
Peale trenni läksime kohviku ja praktiseerisime seal oma hispaania keele oskust. Ettekandja sai aru, et me pole kohalikud, kuid sai meie tellimusest aru :D
Koju jõudsime poole kümne ajal, veerand üheteistkümne ajal sõime õhtust ja magustoit oli eriti hea- maasikad vahukoorega ja kook :)

No comments:

Post a Comment